HOMA EDUCANDUS
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.


HOMA EDUCANDUS - Φόρουμ φιλοσοφίας, παιδείας, πολιτικής και ναυτιλίας!
 
ΠΟΡΤΑΛ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣΦόρουμΠόρταλLatest imagesΔΙΟΠΤΕΥΣΕΙΣΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

 

 ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
καπτα Μαριώ
Δόκιμος
Δόκιμος
καπτα Μαριώ


Αριθμός μηνυμάτων : 97
Location : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Registration date : 18/07/2009

ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ   ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ Icon_minitimeΤρι Σεπ 15, 2009 10:16 pm

Όσο περίπλοκο ακούγεται, άλλο τόσο απλό είναι !


ΥΛΙΚΑ

500 γρ. πράσινα λιγκουίνια (σπανακιού) ή άλλο λεπτό μακαρόνι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
500 ml κρέμα γάλακτος
30 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
250 γρ. σολομός βραστός ή ψητός, κομμένος
3 κουταλάκι φρέσκο άνηθο κομμένο
αλάτι και πιπέρι
λίγο φρεσκοαλεσμένο μοσχοκάρυδο
κλαράκι άνηθου για γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ Clear
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα λιγκουίνι.
2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο και τη κρέμα μέχρι να πάρει βράσει.
3. Σιγοβράζουμε για 10 περίπου λεπτά, ώσπου το μίγμα να γίνει παχύρρευστο και να μειωθεί λίγο.
Προσθέτουμε την παρμεζάνα. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το σολομό, τον άνηθο, το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.
4. Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τα λιγκουίνι και σερβίρουμε γαρνίροντας με ένα κλαράκι άνηθου.


Καλή σας όρεξη !
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
HOMA EDUCANDUS :: ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΑ :: ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ :: ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ-
Μετάβαση σε: