HOMA EDUCANDUS
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.


HOMA EDUCANDUS - Φόρουμ φιλοσοφίας, παιδείας, πολιτικής και ναυτιλίας!
 
ΠΟΡΤΑΛ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣΦόρουμΠόρταλLatest imagesΔΙΟΠΤΕΥΣΕΙΣΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

 

 ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΜΠΥΡΑ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
καπτα Μαριώ
Δόκιμος
Δόκιμος
καπτα Μαριώ


Αριθμός μηνυμάτων : 97
Location : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Registration date : 18/07/2009

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΜΠΥΡΑ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΜΠΥΡΑ   ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΜΠΥΡΑ Icon_minitimeΤρι Σεπ 15, 2009 10:23 pm

Ωραιότατος μεζές για μπυρίτσα και όχι μόνο.

ΥΛΙΚΑ

6 μπριζόλες μοσχαρίσιες
2 σκελίδες σκόρδο
2 κρεμμύδια
1 κουταλάκι τσαγιού ρίγανη
1 κουταλιά σούπας ξίδι
1 μικρό μπουκάλι μπίρα
αλάτι-πιπέρι
2 λεμόνια
3 κουταλιές σούπας λάδι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε τις μπριζόλες, τις στραγγίζετε και τις χτυπάτε να πλατύνουν και να μαλακώσουν. Τις τοποθετείτε σε ταψί, τη μία δίπλα στην άλλη και τις πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Σε μπολ ψιλοκόβετε το σκόρδο και το κρεμμύδι, προσθέτετε τη ρίγανη, το ξίδι, το λάδι, το λεμόνι και τα χτυπάτε όλα μαζί όπως το λαδολέμονο. Με το μείγμα αυτό ραντίζετε με το κουτάλι τις μπριζόλες και μετά τις βάζετε σε βαθύ σκεύος, τη μια πάνω στην άλλη και τις περιχύνετε με μπίρα. Τις αφήνετε 3-4 ώρες να φουσκώσουν και να μαλακώσουν. Στη συνέχεια ανάβετε φωτιά και την αφήνετε να χωνέψει, τινάζετε κάθε μπριζόλα για να πέσουν τα σκόρδα και τα κρεμμύδια και τις ψήνετε στα κάρβουνα και σε σχετική απόσταση για να μην αρπάξουν. Αφού ψηθούν και από τις δύο μεριές, χτυπάτε λαδολέμονο (προαιρετικά) και τις περιχύνετε. Σερβίρονται αμέσως.



Καλή σας όρεξη !
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΜΠΥΡΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
HOMA EDUCANDUS :: ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΑ :: ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ :: ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ-
Μετάβαση σε: