Φόρουμ φιλοσοφίας, παιδείας, πολιτικής και ναυτιλίας!
 
ΠΟΡΤΑΛ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣΦόρουμΔΙΟΠΤΕΥΣΕΙΣΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε
 

 Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΔΑΝΑΗ
Admin
ΔΑΝΑΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 7947
Registration date : 30/10/2007

Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια   Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Icon_minitimeΚυρ Οκτ 31, 2010 10:23 pm

Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Afisa1

Παράθεση :
Τα Υπηρεσιακά Συμβούλια έχουν να κάνουν με τη διοίκηση και τη λειτουργία των σχολείων, με τις υπηρεσιακές και εργασιακές αλλαγές των εκπαιδευτικών.

Πρόκειται για κρατικό θεσμό, για μηχανισμό του κράτους, που υλοποιεί την κεντρική αντιεκπαιδευτική πολιτική.

Τα Υπηρεσιακά Συμβούλια δεν υπηρετούν τον εκπαιδευτικό και τις ανάγκες του, ΟΧΙ μόνο γιατί η πλειοψηφία τους είναι διορισμένη από την κυβέρνηση και ως εκ τούτου «Γιάννης κερνάει – Γιάννης πίνει», αλλά κυρίως γιατί το γενικότερο θεσμικό, νομικό και πολιτικό πλαίσιο στο οποίο κινούνται τα Υπηρεσιακά Συμβούλια είναι εκ βάθρων αντιλαϊκό, αντιδραστικό.

Είναι χώρος ενσωμάτωσης και όχι εκπροσώπησης των εκπαιδευτικών, χώρος ρουσφετιού, εξαγοράς και εκμαυλισμού συνειδήσεων.

Με τον «Καλλικράτη» και το Ν. 3848/2010 που μόλις πρόσφατα ψήφισε η κυβέρνηση, τα Υπηρεσιακά Συμβούλια έχουν αλλάξει προς το αντιδραστικότερο. Θεσμοθετούνται ως μοχλοί υλοποίησης των κατευθύνσεων της Ε.Ε., του «νέου σχολείου», της επιχειρηματικότητας στην Εκπαίδευση.

Τέλος, τα Υπηρεσιακά Συμβούλια είναι εργαλεία αναπαραγωγής του στρώματος της εργατικής αριστοκρατίας στον κλάδο και στο κίνημα των εκπαιδευτικών, εκκολαπτήριο στελεχών για το δικομματισμό και τη διαχείριση του συστήματος.
Καμιά αυταπάτη!

Οι εκπαιδευτικοί, όπως όλοι οι εργαζόμενοι, μπορούν να υπερασπίσουν και να διευρύνουν τις κατακτήσεις τους μόνο μέσα από ένα μαζικό, ισχυρό, ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Στις σημερινές συνθήκες, ο έλεγχος και η παρέμβαση των εργαζομένων στα κρατικά όργανα μπορεί να γίνει μόνο με όρους κινήματος, μέσω των εκπροσώπων τους από τα σωματεία. Ο εργατικός – λαϊκός έλεγχος μπορεί να αποκτήσει το πραγματικό του περιεχόμενο μόνο σε συνθήκες λαϊκής εξουσίας.

Μην πέφτεις στην παγίδα!


Είναι κάλπικη η επιχειρηματολογία ότι οι εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια δεν είναι σαν τις άλλες, ότι εδώ «ψηφίζεις για τον αιρετό σου», «δεν είναι πολιτικές» κλπ.

Σκόπιμα επιχειρούν να τις αποπολιτικοποιήσουν, για να μπορέσουν έτσι πιο εύκολα να σε παγιδεύσουν, να σου πάρουν την ψήφο κι εν τέλει να μη βγει απ’ την κάλπη το μήνυμα της καταδίκης των ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, της αντιλαϊκής πολιτικής.


Αξιοποίησε κάθε εκλογική αναμέτρηση!


Ψήφισε με κριτήριο τη ζωή σου και τις ανάγκες σου.

Είτε ψηφίζεις για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια και τις τοπικές εκλογές, είτε ψηφίζεις για το σωματείο σου και τις βουλευτικές εκλογές, η ψήφος είναι μία και το κριτήριό της είναι ενιαίο.

Είναι ψήφος για τα δικαιώματά σου, τη ζωή σου, το μέλλον σου, ψήφος για την Παιδεία και τον εκπαιδευτικό των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Με την ψήφο σου στις 3 Νοέμβρη για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

και στις 7 Νοέμβρη για την Τοπική Διοίκηση


Καταδίκασε την αντιλαϊκή πολιτική ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ – Πλουτοκρατίας – ΕΕ. Μη δέχεσαι να πληρώσεις την κρίση της πλουτοκρατίας.

Πες ΟΧΙ στον «Καλλικράτη», στο «νέο σχολείο» της αγοράς, στην «αξιολόγηση». Καταδίκασε τη μεταφορά της Εκπαίδευσης στις περιφέρειες και στους δήμους μέσω του «Καλλικράτη», μέτρο που θα γιγαντώσει την ταξικότητα και την επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση, τη διαφοροποίηση – κατηγοριοποίηση των σχολείων και των μαθητών, την καθολική ανατροπή των εργασιακών σχέσεων των εκπαιδευτικών.

Καταδίκασε τον αντιδραστικό και αντιεκπαιδευτικό θεσμό των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.


Με τον αγώνα και την ψήφο σου διεκδίκησε:


Άμεσα μέτρα προστασίας της λαϊκής οικογένειας, των ανέργων, καμιά αύξηση στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ και στο πετρέλαιο θέρμανσης. Αφορολόγητο όριο ο μισθός του νεοδιόριστου, απαλλαγή από φόρους για κάθε ωρομίσθιο και αναπληρωτή. Άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων. Σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους.

Υπεράσπιση του ωραρίου και της οργανικότητας της θέσης. ΟΧΙ στην εργασιακή περιπλάνηση. Αντικειμενική μοριοδότηση όλων των αποσπάσεων, των μεταθέσεων και των υπηρεσιακών μεταβολών. Μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια 100% για την επιλογή στελεχών Εκπαίδευσης. Κατάργηση στην πράξη του απόρρητου στα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Έλεγχος των αιρετών στις γενικές συνελεύσεις, με δικαίωμα ανάκλησής τους.
Να καταργηθεί ο αντιδραστικός Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας.


Καταψήφισε ΠΑΣΚ – ΔΑΚΕ


Είναι το μακρύ χέρι του κρατικού μηχανισμού, τα «πρώτα βιολιά» και στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, για την προώθηση των αντιδραστικών – αντιεκπαιδευτικών αλλαγών. Οι αιρετοί τους αποδείχτηκαν «κρατικοί υπάλληλοι» και κατ’ επάγγελμα διαφθορείς συνειδήσεων, αρχιμάστορες των πελατειακών σχέσεων, της συναλλαγής και του ρουσφετιού.

Σου πουλάνε εξυπηρέτηση και εκδούλευση για πράγματα που αυτονόητα είναι δικαιώματά σου.
Μη δέχεσαι να σου τσαλακώνουν την αξιοπρέπεια και τη συνείδησή σου. «Μαύρισέ τους»!

Γύρνα την πλάτη στους «αριστερούς μαϊντανούς» των Υπηρεσιακών Συμβουλίων


Στηρίζουν τον αστικό θεσμό των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, ασκούν συνδιοίκηση και καλλιεργούν επικίνδυνες αυταπάτες ότι «τα Υπηρεσιακά Συμβούλια είναι φορείς εργατικού – λαϊκού ελέγχου», «βάθρο υπεράσπισης των εκπαιδευτικών». Εκτιμούν ότι «τα Υπηρεσιακά Συμβούλια μπορούν να αποκτήσουν και να ενισχύσουν το φιλολαϊκό τους χαρακτήρα(!!!!) αν ... σ’ αυτά οι αιρετοί γίνουν πλειοψηφία, δηλ. 3 στους 5».

Καμιά ψευδαίσθηση. Φιλολαϊκοί μηχανισμοί του αστικού κράτους δεν υπάρχουν


Οι αιρετοί της λεγόμενης «εκπαιδευτικής αριστεράς» (ΣΥΝ/ΡΙΖΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ), πουλούν ακριβώς την ίδια εκδούλευση. Έχουν γίνει «μέντορες» των πελατειακών σχέσεων και «μανούλες» στα «αριστερά ρουσφέτια», σε μερικές, δε, των περιπτώσεων ξεπερνούν ακόμα και τους «γαλαζοπράσινους» αιρετούς!

Η κοινή εκλογική κάθοδος ΣΥΝ/ΡΙΖΑ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ για την εκλογή «αριστερού αιρετού», είναι ενότητα ... για την «καρέκλα», τακτική διεύρυνσης των πελατειακών τους σχέσεων.

Τετάρτη 3 Νοέμβρη

Τώρα μπορείς ν’ αλλάξεις τους συσχετισμούς!

Μη χάσεις κι αυτή την ευκαιρία!


Ισχυροποίησε το ΠΑΜΕ, τη μόνη δύναμη που μπορεί να γίνει σήμερα το αντίπαλο δέος.

Φύγε απ’ το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

Μη χαραμίζεις, μη σκορπίζεις την ψήφο σου στα διάφορα αναχώματα των ΣΥΝ/ΡΙΖΑ και των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ.

Ρίξε και στις τρεις κάλπες το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ

Δώσε δύναμη στη δύναμή σου

Ισχυροποίησε το ΠΑΜΕ


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ

http://www.edupame.gr/sites/default/files/4SEL_PAME_AIRETOI.pdf

Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Airetoi2

_________________
Έχω κι εγώ το έρτζι μου...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://educandus.blogspot.com/
zagreas
Τζόβενο
zagreas

Αριθμός μηνυμάτων : 27
Ηλικία : 60
Registration date : 24/06/2010

Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια   Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Icon_minitimeΣαβ Νοε 06, 2010 11:09 am

καλημερα να εχετε ...εγω θα ημουν πολυ ευτυχισμενος αγαπητη μου δαναη ,αν μαζι με την νικη της παραταξης υπηρχε μια διαφορετικη αγαπη και για τους ,μ α ι ν τ α ν ο υ ς.μην παρουσιαζετε ενα γιαχβικο κομμα στην κοινωνια ,και το παππικο αλαθητο...ειμαι ευτυχης για την ανοδο της εσακ.σ μακαρι να ειναι παντα τετοια τα νεα να γελασει το χειλακι μας
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΔΑΝΑΗ
Admin
ΔΑΝΑΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 7947
Registration date : 30/10/2007

Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια   Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Icon_minitimeΚυρ Νοε 07, 2010 12:51 am

Αγαπητέ μου Ζαγκρέα,

προσωπικά δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και επιμένω να είμαι ένας άνθρωπος με δική του σκέψη. Συνεργάζομαι με την ΕΣΑΚ που είναι συνδικαλιστική παράταξη και όχι κομματικός φορέας.

Κι αφού έχω δοκιμάσει όλο το φάσμα της αριστεράς. Συνειδητά είμαι εκεί και συνεργάζομαι με τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ. Γιατί στις παρούσες συνθήκες κρίνω πως είναι η πιο αξιόπιστη συνδικαλιστική δύναμη. Η μόνη που έχει θέσεις για το σύνολο των θεμάτων και των συνδικαλιστικών και των εκπαιδευτικών.

Ειδικά για το χώρο που αποκαλούνται μαϊντανοί και μιλώντας πάντα για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση που έχω ιδίαν γνώμη, θα συμφωνήσω με το χαρακτηρισμό. Είναι αυτό ακριβώς. Μαϊντανοί.

Και το λέω εγώ που υπήρξα ιδρυτικό μέλος της παράταξης που μετεξελίχθηκε σε μαϊντανούς, πριν από είκοσι σχεδόν χρόνια...

Για του λόγου το αληθές:

http://www.xsap.gr/personal/proto.pdf/001991.pdf

Τότε κατεβαίναμε ως Πρωτοβουλία και ήμασταν ένας φορέας χωρίς κομματικό εναγκαλισμό. Κατάφεραν όμως οι "μαϊντανοί" να ποδηγετήσουν το κίνημα και εκτός από τον εγκλεισμό του σε συγκεκριμένο κόμμα της αριστεράς το έκαναν και μπαλάκι για προσωπικές σκοπιμότητες. Μη διστάζοντας σ' αυτά τα πλαίσια να ξεπουλήσουν και το σύνολο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης προωθώντας θέσεις που ούτε τα κόμματα του δικομματισμού δεν τολμούσαν.

Ανάμεσα στις θέσεις αυτές και το θέμα της αξιολόγησης και του ολοήμερου σχολείου.

Σήμερα σε περιοχές που εκλέγουν αιρετό βρίθουν οι διευθυντές - στελέχη της συγκεκριμένης παράταξης και γενικά λειτουργούν τη θέση του αιρετού με ακόμη πιο κατακριτέο τρόπο και από τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ.

Δεν είναι μάλιστα τυχαίο που οι ίδιοι οι συνάδελφοι τους "έβγαλαν" από το ΔΣ της ΔΟΕ. Στα δικά μου χρόνια που λειτουργούσαμε ως αληθινό κίνημα είχαμε έδρα στη ΔΟΕ και πολύ δυναμική παρουσία στον κλάδο.

Η αρχή του τέλους της συνεργασίας μου με το χώρο αυτό σήμανε στη μεγάλη απεργία του 97, επί Σημίτη. Εκεί έπεσαν πολλές μάσκες και ήρθαν στο φως οι σκοπιμότητες. Άνθρωποι που κατεβαίναμε μαζί στα ψηφοδέλτια άρχισαν ένας ένας να μετακομίζουν σε καρέκλες διευθυντών, δημοτικών συμβούλων, σχολικών συμβούλων, αιρετών κλπ. Χωρίς να σημαίνει πως δεν υπήρξαν ή και δεν υπάρχουν και τίμιοι συνδικαλιστές στο χώρο αυτό. Η πλειοψηφία όμως λειτουργεί όπως τους αποκαλεί η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, ως μαϊντανοί...

Πρόσφατα, τον περασμένο Μάιο, οι εκπαιδευτικοί κλήθηκαν να ψηφίσουν για την αυτοαξιολόγηση. Με συντριπτική πλειοψηφία την απέρριψαν. Κι αξίζει να δεις τι γράφει στο σάιτ του ο άνθρωπος που στα δικά μου χρόνια μας εκπροσωπούσε στο ΔΣ της ΔΟΕ:

http://www.xsap.gr/blog/?tag=%CF%83%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82

Παράθεση :
Χρόνια τώρα ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την εκπαίδευση…
Η αξιολόγηση…
… μια λέξη που σπέρνει ρίγη φόβου .
Θα σας αξιολογήσουμε!!! μας φωνάζουν κουνώντας αυστηρά το χέρι οι κάθε φορά Υπουργοί Παιδείας και ψηφίζουν κι έναν νόμο…

Θα μας αξιολογήσουν!!! ανακράζουμε κι εμείς και λουφάζουμε τρομαγμένοι πίσω από τις στοίβες των γραπτών των μαθητών μας.
Χρόνια τώρα περισπούδαστοι ινστρούχτορες αναλύουν τα δεινά που περιμένουν τον Έλληνα εκπαιδευτικό, αλλά πολύ περισσότερο την ίδια την εκπαίδευση αν έρθει η επάρατος αξιολόγηση.


Μιλάνε για τα «κακά» σχολεία που θα κλείσουν, το κάναν λέει και στη γηραιά Αλβιόνα, για τις δασκάλες που θα υποταχτούν στις ανοίκειες ορέξεις διεστραμμένων αξιολογητών, την παιδαγωγική μας ελευθερία και ησυχία που θα χάσουμε…

Κι εμείς, όλο και λουφάζουμε πίσω από τις στοίβες των γραπτών των μαθητών μας… κουνώντας το κεφάλι..


Χρόνια τώρα είχαμε μια γραμμή άμυνας.

Είμαστε υπέρ της αξιολόγησης αλλά της «καλής», μέσα από τα συλλογικά όργανα, το σύλλογο διδασκόντων. Μιας αξιολόγησης που θα αποτιμούσε όχι μόνο τις «ικανότητες» του εκπαιδευτικού αλλά το σύνολο του εκπαιδευτικού έργου. Τις ευθύνες όλων… Που θα βελτιώνει τη δουλειά μας και δεν θα «τιμωρούσε» με κακούς βαθμούς τους αμελείς…
Και φωνάζαμε σε κάθε κατεύθυνση:
- Έχουμε «θέσεις» κύριοι!!!
Θέσεις γραμμένες σ’ ένα βιβλιαράκι με πορτοκαλί γράμματα ξεχασμένο στα πίσω ράφια των γραφείων των Συλλόγων με τίτλο «Η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου»

…μέχρι που κάποια στιγμή, μας πέταξαν το μπαλάκι πίσω…

…κι έφτασε ένα πρωί, ένα ιμειλ που καλούσε συμβούλους, δασκάλους και διευθυντές να συζητήσουν για την εφαρμογή της «αυτοαξιολόγησης».

Δεν ξέρω ποιος από το Υπουργείο Παιδείας ξέθαψε το βιβλιαράκι της ΔΟΕ για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου, πρόσθεσε και κάμποσα επιστημονικά μπλα μπλα παραπάνω και το έστειλε στα σχολεία για πιλοτική υλοποίηση, αλλά θα πρέπει να έχει και μεγάλη αίσθηση χιούμορ.
Διαβάζοντας δε τις «αντιδράσεις» και τους «λεονταρισμούς» μέσα σε ανακοινώσεις, πρακτικά συλλόγων διδασκόντων και καλέσματα παρατάξεων είναι να κλαίς και γελάς μαζί…
Ο σουρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο… τύφλα να ‘χει ο Νταλί .
Και καλά, πολλοί Σχολικοί Σύμβουλοι, Προϊστάμενοι και Διευθυντές δε θέλουν συλλογικές διαδικασίες αξιολόγησης γιατί και δουλειά παραπάνω θα κάνουν και θα αναδειχτούν οι δικές τους ευθύνες.
Εμείς; Γιατί όχι;

«Δεν είναι ακριβώς έτσι.» λέει ο Γρηγόρης.
«Δεν είναι καλό το κλίμα για τέτοια τώρα που μας κόβουν τους μισθούς».

Δεν ξέρω πότε θα γίνει «καλό» το κλίμα, αλλά αποτελεί το λιγότερο αφέλεια σε μια πολιτική ηγεσία που πολλές φορές έχει αποδείξει την ανικανότητά της και την απροθυμία της να αλλάξει επ’ ωφελεία των μαθητών την εκπαίδευση να της προσφέρεις στο πιάτο το καλύτερο άλλοθι για την επιβολή ενός αυταρχικού μονοπρόσωπου πλαισίου αξιολόγησης λέγοντας ουσιαστικά «εγώ δεν θέλω –εγώ δεν μπορώ» να δοκιμάσω έστω πιλοτικά αυτά που προτείνω…

- Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
- Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
- Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
- Φταίει πρώτ’ απ’ όλα το κρασί!
«Ποιος φταίει; ποιος φταίει;» κανένα στόμα
δεν τόβρε και δεν τόπε ακόμα.


Κι όμως αυτόν τον άνθρωπο τον είχαμε κάποτε εκλέξει εκπρόσωπό μας στη ΔΟΕ. Για να έρχεται σήμερα να αρθογραφεί κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας του κλάδου. Προσπαθώντας να κάνει τι; Να προωθήσει τη θέση του ΠΑΣΟΚ για αυτοαξιολόγηση...

Κι εσύ μου λες να μην τους λέμε μαϊντανούς. Μα αφού το ρόλο παίζουν. Δεν τους λέμε μαϊντανούς. Είναι.

Και κάνουν ό,τι μπορούν να το αποδεικνύουν.


_________________
Έχω κι εγώ το έρτζι μου...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://educandus.blogspot.com/
zagreas
Τζόβενο
zagreas

Αριθμός μηνυμάτων : 27
Ηλικία : 60
Registration date : 24/06/2010

Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια   Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Icon_minitimeΔευ Νοε 08, 2010 12:15 pm

καλημερα δαναη.με ενα πνευμα απολυτα ενωτικο ηταν η ενσταση μου,δεν χρεωσα λαθη κανενος.γιατι μπορω και εγω στον χωρο μου να πω τα μυρια κακα για καποιους,με το σημερινο αποτελεσμα της καλπης ομως με 25% η αριστερα με κοινα προβληματα ισως ισως
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΔΑΝΑΗ
Admin
ΔΑΝΑΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 7947
Registration date : 30/10/2007

Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια   Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Icon_minitimeΔευ Νοε 08, 2010 12:29 pm

Κι εγώ Ζαγκρέα της Ενωτικής Λογικής υπήρξα πάντα...

Πλην όμως πάτησα μεγάλες μπανανόφλουδε επιδιώκοντας την ενότητα και συναντώντας τελικά την καμουφλαρισμένη διάθεση πολλών δήθεν ενωτικών για αύξηση της κομματικής τους δύναμης μέσα από ψευδεπίγραφες πρωτοβουλίες για ενότητα.

Και με πονάει που είναι έτσι η κατάσταση. Όπως κι εσένα...

Γι' αυτό και επιμένω να είμαι ανένταχτη αριστερή. Συνδικαλιστικά όμως δεν μπορεί κανείς να το παίζει στο φλου και στο σφυρίζω αδιάφορα. Κι αναγκαστικά επιλέγω κάθε φορά το μη χείρον βέλτιστον. Σ' αυτή τη φάση η επιλογή μου είναι ΕΣΑΚ γιατί είναι η μόνη αξιόπιστη δύναμη που μπορεί να αντιπαρατεθεί με την αντιεκπαιδευτική λαίλαπα.

Για άλλους χώρους δεν μπορώ να γνωρίζω. Και σαφώς εσύ γνωρίζεις καλύτερα το δικό σου χώρο.

_________________
Έχω κι εγώ το έρτζι μου...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://educandus.blogspot.com/
 
Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
HOMA EDUCANDUS :: ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΑ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ-
Μετάβαση σε: