Πλένετε τις πιπεριές και τις βάζετε σε ένα ταψάκι.
Ρίχνετε λίγο νέρο και λίγο λάδι και τις βάζετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν(τις τρυπάτε με ένα πιρούνι για δείτε αμα μαλάκωσαν).
Στο μεταξύ σε ένα μπόλ βάζετε το τυρί, αρκετό λάδι και όσο ρίγανη θέλετε και τα ανακατεύετε μέχρι να γίνουν σαν μια σφικτή κρέμα.
Μόλις ψηθούν οι πιπεριές τις αφήνετε να κρυώσουν.
Μολίς κρυώσουν τις ξεφλουδίζετε,κόβετε τα κοτσάνια και τις γεμίζετε με το τυρί.
Tις βάζατε στο ταψάκι και τις ψήνετε για 15 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
ΤΟ νερο με το λάδι που θα μεινεί μεσά στο ταψάκι μην το πετάξετε οταν ψήσετε στην αρχη τις πιπεριές. Ξανά ψήστε τις πιπεριές οταν τις γεμίσετε με το τυρί και στο τέλος το λάδι πού θα μείνει περιχύστε το επάνω στις πιπεριές και σερβίρετε. Κάλη σας όρεξη!!!
Κάτι παρόμοιο έχω δοκιμάσει σε ταβέρνα. Και ήταν θεσπέσιο. Πόσο κοντά είναι η συνταγή αυτή στις γαστριμαργικές μου μνήμες θα σας το πω μόλις δοκιμάσω τη συνταγή. Και πολύ σύντομα μάλιστα αφού οι πιπεριές είναι ήδη εδώ και αναμένουν να τις αναλάβω...
Της πιπεριάς
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης