Φόρουμ φιλοσοφίας, παιδείας, πολιτικής και ναυτιλίας!
 
ΠΟΡΤΑΛ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣΦόρουμΠόρταλΔΙΟΠΤΕΥΣΕΙΣΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
HOMA EDUCANDUS
ΠΟΡΤΑΛ


ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΤΟΥΚΑΝΤΟΥΣ...

Μοιραστείτε
 

 ΠΙΤΣΑ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΔΑΝΑΗ
Admin
ΔΑΝΑΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 7947
Registration date : 30/10/2007

ΠΙΤΣΑ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΠΙΤΣΑ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ   ΠΙΤΣΑ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Icon_minitimeΚυρ Οκτ 05, 2014 2:16 pm

Ο τίτλος είναι εντελώς αυθαίρετος. Μόνο και μόνο για να απαντήσει στη θεωρία πως οι Ιταλοί φτιάχνουν τις καλύτερες πίτσες στον κόσμο. Σιγά τα ωά...  και για τις ιταλιάνες και γενικώς για τις πίτσες που ο καθένας μπορεί να τις φτιάξει σε πέντε λεπτά και κατά το γούστο του και να ψήσει σε άλλα δέκα. Ιδού η δική μου επιλογή:

ΠΙΤΣΑ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ %25CE%2591%25CE%2598%25CE%259B%25CE%2597%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%2520%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%25A5%2520%25CE%2591%25CE%2593%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%25A9%2520004

Αγοράζουμε από το σούπερ μάρκετ μια βάση για την πίτσα. Υπάρχουν διαφόρων λογιών. Προσωπικά προτιμώ τις πίτες για σουβλάκι και δη ολικής αλέσεως για μεγαλύτερη νοστιμιά.

Τη χαράζω με το μαχαίρι σε οκτώ κομμάτια.

Καλύπτω με λίγο κέτσαπ όλη την επάνω επιφάνεια της πιτούλας και μετά αρχίζω να προσθέτω τυριά και αλλαντικά.

Ο καθένας μπορεί να διαλέξει ό,τι τυρί και ότι αλλαντικό του αρέσει.

Για τη συγκεκριμένη της φωτογραφίας έβαλα πρώτα τριμμένο στον τρίφτη του κρεμμυδιού ένταμ. Μετά έκοψα σε κομματάκια δυο φέτες ζαμπόν και κάλυψα το τυρί.

Επόμενη στρώση με φετούλες γκούντα και μπέικον.

Πρόσθεσα τρεις ελιές Καλαμών κομμένες σε φετούλες και μια μικρή φρέσκια ντομάτα.

Από πάνω έβαλα μερικούς κύβους από κεφαλοτύρι και πασπάλισα με λίγη ρίγανη.

Φούρνισα για δέκα λεπτά με το φούρνο να είναι στον αέρα και θερμοκρασία 250.

ΠΙΤΣΑ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ %25CE%2591%25CE%2598%25CE%259B%25CE%2597%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%2520%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%25A5%2520%25CE%2591%25CE%2593%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%25A9%2520024

Μπορεί κανείς να βάλει και πιπεριά ψιλοκομμένη, κάπαρη, λουκάνικα σε φετούλες, μανιταράκια, κασέρι κλπ. Είναι θέμα γούστου.

_________________
Έχω κι εγώ το έρτζι μου...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://educandus.blogspot.com/
 
ΠΙΤΣΑ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
HOMA EDUCANDUS :: ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΑ :: ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ :: ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ-
Μετάβαση σε: