Καλές μου φίλες χάρηκα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά . Το σημερινό ήταν το πιό όμορφο "ραντεβού στα τυφλά" Να εισαστε όλες πάντα καλά σε ότι κι αν κάνετε. Για τις φιλεναδες που ταξιδευουν
'καλές θάλασσες κοριτσια και ΔΥΝΑΤΑ" .
Μελινακι μακάρι να σου πάνε όλα τόσο καλά όσο ονειρευεσαι, μην κολλάς πουθενα ,
Χαλαρουίτα είσαι"αντράκι" με την καλή εννοια
σίγουρα θα καταφέρεις να σκισεις τις θολες γραμμες των οριζόντων.
Φιλιά στους καθηγητές.
Καπεταν Μαρια να εισαι παντα καλα και αξια.
Καταφερες να ενωσεις τις 4 γενεες!!!αποφοιτων , φοιτητων, απομαχων και ταξιδιαρικων νεων κοριτσιων , και αυτών που για τους δικους μας λόγους η κάθε μια αφησε την μεγάλη αγάπη για κάποιες άλλες αγάπες ή ανάγκες.
Τα παιδιά μας, τους γονεις μας, τους αγαπημενους μας , Τον έρωτα, ή ...οτιδηποτε άλλο μας έφερε στην δυσκολη θέση ,να αφησουμε στη άκρη τις φιλοδοξιες και τα όνειρά μας.
ίσως κι εσύ τώρα ζηλευεις την χαλαρουίτα ,όπως κι έγω, μα κι εκείνα τα ματάκια από τα τερατάκια σου, που κρύβουν μέσα τους τα όνειρα τους , ανακάτεμένα με λίγο από τα όνειρα της δασκάλας τους , ή τα δικά μου"καπετανόπουλα " 'οπως τα είπες, ή των άλλων κοριτσίων τα μωράκια τους , όσο ετών κι αν είναι, σίγουρα έχουν κάτι μέσα τους , από την φλόγα της κάθε μιας από μας , την φλόγα της καπετάνισσας, την δύναμη το πείσμα το τσαγανό και το φρέσκο, την αγάπη για την φύση και το κύμα που νανουρίζει.
Περιττό να σας πώ ότι η κορη μου κατενθουσιάστηκε μαζί μας!!!!
Ρε μαμα , μου λέει τι ώραιες τυπισσες εισαστε όλες.
και συμπεριφερόσασταν σαν να γνωρίζόσαστε μια ζωή.
τα ορθογραφικά μου λάθη κυριες μου είναι από την συγκίνηση.
ελπίζω να βρεθουμε πάλι .
όσο για τον Κυριο Γαβαλά τι λεπτός άνθρωπος , αυτά τα λόγια που σας είπε φευγοντας ήταν σαν να περιελάμβανε μια ωδη στην πρώτη γυναίκα ναυτικό.