Φόρουμ φιλοσοφίας, παιδείας, πολιτικής και ναυτιλίας!
 
ΠΟΡΤΑΛ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣΦόρουμΠόρταλΔΙΟΠΤΕΥΣΕΙΣΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟΕικονοθήκηΕγγραφήΣυχνές ΕρωτήσειςΣύνδεση
HOMA EDUCANDUS
ΠΟΡΤΑΛ


ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΤΟΥΚΑΝΤΟΥΣ...

HOMA EDUCANDUS

HOMA EDUCANDUS - Όροι Εγγραφής


Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.

Το φόρουμ HOMA EDUCANDUS δέχεται ως μέλη μόνο όσους έχουν την πρόθεση να συμμετέχουν ενεργά στις δημόσιες συζητήσεις του.

 

Μέλη που δεν έχουν συνδεθεί στο λογαριασμό τους καθόλου ή για μεγάλο χρονικό διάστημα ή δεν κάνουν δημοσιεύσεις, θα απενεργοποιούνται.

 

Αν κάποιος σοβαρός λόγος σας αναγκάσει να απουσιάσετε για μεγάλο διάστημα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά ώστε να μη γίνει απενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

 

Εφιστούμε επίσης την προσοχή στο θέμα της τήρησης όσων οι νόμοι της χώρας μας προβλέπουν για την καλή χρήση του ίντερνετ. Μέλη που με τις δημοσιεύσεις του παραβιάζουν τη νομοθεσία της χώρας και ειδικά σε θέματα συκοφαντίας ή παραβίασης προσωπικών δεδομένων εναντίον οιουδήποτε συνανθρώπου μας, θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. Ζητούμε συγνώμη αν αυτό φαίνεται πολύ αυστηρό αλλά σας ενημερώνουμε ότι ήδη έχουμε αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με παρόμοια κατάσταση και δεν επιθυμούμε να επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

 

Επίσης σας παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων. Θεωρούμε αυτονόητο πως ο κάθε χρήστης έχει ολόκληρη την ευθύνη για το θέμα αυτό καθώς εμείς δεν είμαστε πάντα σε θέση να ελέγξουμε αν το περιεχόμενο που αναρτά παραβιάζει το νόμο για τα πνευματικά δικαιώματα.

 

Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι για να βλέπετε ολόκληρο το φόρουμ πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με το λογαριασμό σας καθώς υπάρχουν τμήματα του φόρουμ που είναι αόρατα για τους απλούς επισκέπτες. (πχ τσατ μελών)

 

Τέλος να τονίσουμε ότι οι διαχειριστές του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα να μην κάνουν δεκτή την αίτηση εγγραφής αν αυτό επιβάλλουν αφενός  οι συνθήκες λειτουργίας του φόρουμ (πχ περίοδος διακοπών) και αφετέρου τα στοιχεία της αίτησης εγγραφής (πχ ανύπαρκτο email ή ψευδώνυμο που δε συνάδει με το ύφος του φόρουμ).