| Καλωσορίζουμε τον Ησίοδο στο HOMA EDUCANDUS | |
|
+3Ησιοδος Αλέξανδρος Ζ. ΔΑΝΑΗ 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΔΑΝΑΗ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 8202 Registration date : 30/10/2007
| Θέμα: Καλωσορίζουμε τον Ησίοδο στο HOMA EDUCANDUS Τρι Μάης 05, 2009 11:17 pm | |
| Ένα νέο μέλος έχει από σήμερα το Homa Educandus. Τον Ησίοδο.
Τον καλωσορίζουμε στη μικρή μας παρέα και του ευχόμαστε δημιουργική συμμετοχή στους διαλόγους και τη ζωή του φόρουμ.
Η αλήθεια είναι πως ο Ησίοδος έχει κάνει αίτηση εγγραφής εδώ και αρκετές μέρες. Όμως μας βρήκε σε μια περίοδο που δεν είχαμε διάθεση για καινούρια μέλη αλλά για περισυλλογή και αυτοσυγκέντρωση... Να μας συμπαθεί λοιπόν που αργήσαμε να κάνουμε δεκτή την αίτησή του.
Με την ευκαιρία να ενημερώσουμε και όποιον άλλο έχει κάνει αίτηση εγγραφής και βλέπει να παραμένει στο ... συρτάρι ... πως το Εντουκάντους για πολλούς και διαφόρους λόγους είναι αρκετά επιφυλακτικό αυτό το διάστημα στην είσοδο νέων μελών. Προτιμούμε να είμαστε λίγοι και γνωστοί όσοι εδώ ανταλάσσουμε απόψεις και όχι διάφορα φαντάσματα του διαδικτύου. Οι μεγάλες συναθροίσεις δε νομίζουμε έτσι κι αλλιώς πως έχουν να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο... | |
|
| |
Αλέξανδρος Ζ. Ανθυποπλοίαρχος
Αριθμός μηνυμάτων : 188 Registration date : 13/12/2007
| Θέμα: Απ: Καλωσορίζουμε τον Ησίοδο στο HOMA EDUCANDUS Τετ Μάης 06, 2009 3:44 pm | |
| Καλωσήρθες Ησίοδε,
Ελπίζουμε σύντομα να διαβάσουμε κάποιο κείμενό σου. | |
|
| |
Ησιοδος Τζόβενο
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 05/05/2009
| Θέμα: Απ: Καλωσορίζουμε τον Ησίοδο στο HOMA EDUCANDUS Τετ Μάης 06, 2009 6:57 pm | |
| Κατ'αρχάς,θα ηθελα να σας ευχαριστήσω ολους γι'αυτο το ιντερνετικο "αγγαλιασμα",το οποιο υποδηλωνει την ιδεολογικη και πνευματικη σας ταυτοτητα.Αλλα και προσωπικα θα ηθελα να ευχαριστησω την "Δαναη" για την επιλογη της να με ενταξει στο μικρο αυτο κυκλο που δεν υποκειται στους χαλκευμενους χειραγωγημενους και υποβολιμαιους διαδυκτιακους διαυλους επικοινωνιας,αλλα και να τη διαβεβαιωσω πως ειμαι προθυμος για καθε "δημιουργικη συμβολη" οπως η ιδια με προτρεπει να ακολουθησω.Στοχος μου ειναι να προβω και να αναπτυξω τις γνωσεις μου και τις εμπειριες μου πανω σε θεματα που θιγονται χωρις βεβαια το περιεχομενο των κρισεων μου να υπερβαινει τα ορια των εμπειριων μου,γιατι οπως προσφατα μου εμαθε μια μεγαλη συγχρονη φιλοσοφος (αναφερομενη βεβαια στον Wittgenstein)"Για οτι δεν μπορω να μιλησω με σαφηνεια,καλυτερα να σιωπω..." | |
|
| |
ΕΛΙΝΑ Υποπλοίαρχος
Αριθμός μηνυμάτων : 327 Registration date : 31/10/2007
| Θέμα: Απ: Καλωσορίζουμε τον Ησίοδο στο HOMA EDUCANDUS Πεμ Μάης 07, 2009 1:35 am | |
| - Ησιοδος έγραψε:
"Για ό,τι δεν μπορω να μιλησω με σαφηνεια,καλυτερα να σιωπω..."
Υπάρχει και το αντίστοιχο όταν περισσεύει η βλακεία. Να κατεβάζουμε ρολά στους δέκτες του εγκεφάλου μας. Ησίοδε, καλωσόρισες! | |
|
| |
ΗΡΑΚΛΗΣ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 421 Registration date : 01/11/2007
| Θέμα: Απ: Καλωσορίζουμε τον Ησίοδο στο HOMA EDUCANDUS Πεμ Μάης 07, 2009 6:32 pm | |
| - Ησιοδος έγραψε:
- Κατ'αρχάς,θα ηθελα να σας ευχαριστήσω ολους
Όλους; Περίμενε και μη βιάζεσαι, Ησίοδε. Θα έρθει η ώρα για γνήσια καλωσορίσματα - για τα αγκαλιάσματα άστο καλύτερα γιατί σέρνεται και η γρίππη των χοίρων - προς το παρόν πάντως οι όλοι του φόρουμ δεν έχουν μιλήσει. Κυκλοφορεί και μια Διώνη στα πέριξ, την έχεις ακουστά; Δώσε εσύ πρώτα δείγματα γραφής και θα ακολουθήσουν τα δικά της δήγματα. Επίσης μια φιλική συμβουλή: Προσοχή στα κείμενα. Δεν περιμένουμε να ξέρουν όλοι άψογη ορθογραφία αλλά και μια τυπική καλή εμφάνιση των κειμένων αποτελεί ζητούμενο του μικρού πλην επιμένοντος ελληνικά χώρου. Ίσως να έχει ο υπολογιστής σου πρόβλημα με τους τόνους, προσπάθησε όμως σε παρακαλώ να το λύσεις. | |
|
| |
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΟΤΑΣ Υποπλοίαρχος
Αριθμός μηνυμάτων : 411 Ηλικία : 60 Location : ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Registration date : 08/10/2008
| Θέμα: Απ: Καλωσορίζουμε τον Ησίοδο στο HOMA EDUCANDUS Πεμ Μάης 07, 2009 11:07 pm | |
| Ησίοδε Καλώς ήλθες στο χώρο! | |
|
| |
ΔΙΩΝΗ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 884 Location : Όπου γη και πατρίς Registration date : 31/10/2007
| Θέμα: Απ: Καλωσορίζουμε τον Ησίοδο στο HOMA EDUCANDUS Παρ Μάης 08, 2009 6:09 pm | |
| | |
|
| |
| Καλωσορίζουμε τον Ησίοδο στο HOMA EDUCANDUS | |
|