Ηθελέστα και παθέστα...
Η πλήρης απογοήτευση.
Όχι από το Βώρο. Ο οποίος δεν εμφανίστηκε...
από όλα τα υπόλοιπα...
Ζητούμενο ο Επίκουρος. Που δόξα τους θεούς κάτι ψιλά μάθαμε για λόγου του από το Λιαντίνη. Η ομάδα όμως εκεί δεν ήξερε γρυ για Λιαντίνη.
Η πλήρης διαστροφή της φιλοσοφίας...
Έμεινα ως το τέλος, αν και το έβλεπα από τα πρώτα πέντε λεπτά το πράγμα... ίσα ίσα για να βεβαιωθώ και να μην ξαναπατήσω.
Δε λέω, καλή η ιδέα. Για φιλοσοφικά σχολειά. Αλλά να ξέρουν και δυο τρία πράγματα αυτοί που τα παρακολουθούν. Όχι να ρωτάν για τα γραπτά έργα του Σωκράτη!!!!
Κι όχι να λεν για παν μέτρο άριστο... Δε λέω, κι εγώ μεγάλη έμαθα να το λέω σωστά. Μα δεν είχα και το θράσος να το παίζω διοργανωτής φιλοσοφικού σχολειού με όλα τα καντάρια της άγνοιας που με έδερνε...
Κι άσε το λάθε βιώσας που έγινε λάθρα βιώσας!
Όταν λέμε καράφλιασα... είμαι για περούκα η γυναίκα...
Και το κλου της βραδιάς; Η ανάλυση των τάξεων κατά Μαρξ... Τι σχέση έχει αυτό με τον Επίκουρο; Ακόμα το ψάχνω...
Είχε όμως και μεγάλη με το νεοεκδοθέν βιβλίο του τύπου που διοργανώνει τα μαθήματα. Και που θεώρησε σκόπιμο να μας υποβάλει και σε ανάγνωση αρκετών σελίδων από το πόνημά του!!!
Κρίμα βρε. Και χάρηκα κι εγώ όταν μου μίλησε για το φιλοσοφικό του σχολείο. Είπα να μια αξιέπαινη πρωτοβουλία... Αμ δε...