Ερχόμαστε τώρα σε ένα άλλο καυτό ζήτημα.
Όπως διαβάσαμε στο ίντερνετ:
https://2img.net/r/ihimizer/i/partetositeab.jpg/ ζητήθηκε από τις επίσημες αρχές της χώρας να περάσει το liantinis.gr στην κ. Λιαντίνη. Με τον όρο λέει να συνεχίσει να υπάρχει και το φόρουμ, γιατί αυτό λέει φτιάχτηκε με μόνο κίνητρο λέει τους ανθρώπους που αγαπούν το Λιαντίνη. Λέει...
Μόνο αυτό ήταν το κίνητρο; Της συγκέντρωσης ανθρώπων που αγαπούν το Λιαντίνη; Κανένα άλλο;
Ναι, έτσι νόμιζα κι εγώ όταν γράφτηκα εκεί. Πως μόνο για το Λιαντίνη φτιάχτηκε ο χώρος. Αργότερα όμως άνοιξαν τα στραβά μου και είδα.
Εκείνο που δεν συγχωρώ στον εαυτό μου είναι που άθελά μου έγινα όργανο αυτών των επιδιώξεων. Και δώστου να γράφω ύμνους. Γιατί νόμιζα πως όλα γίνονται από αγάπη για το Λιαντίνη. Έστω και από ανθρώπους που δεν τον γνώρισαν. Ίσα ίσα που χαιρόμουν η αφελής που αγαπούσαν το Δάσκαλο και άνθρωποι που δεν τον γνώρισαν.
Τι έγινε λοιπόν όταν τα στραβάδια μου άνοιξαν;
Μου υπέδειξαν να αφήσω το χώρο και να ανοίξω δικό μου. Ναι, έτσι ακριβώς. Και κρατώ ακόμη σε μπακ - απ τις αποδείξεις.
Άσε τώρα να παριστάνουν πως αποτελούν λέει βήμα και χώρο για όσους αγαπούν το Λιαντίνη.
Στην ουσία ο χώρος λειτουργούσε ως χώρος εκείνων που αγαπούσαν πρωτίστως αυτόν που έφτιαξε το χώρο. Και δεν τον έφτιαξε ο Λιαντίνης.
Και με κοινή συνισταμένη να μισούν τη γυναίκα του Λιαντίνη.
Δεν τηρούσες αυτούς τους όρους; Έπρεπε να πάρεις πόδι.
Και όχι μόνο αυτό. Δεν τους έφτανε μόνο αυτό.
Γιατί κι εγώ όταν είδα τέτοια συμπεριφορά τα μάζεψα και έφυγα. Και άνοιξα το δικό μου χώρο όπως οι ίδιοι μου είχαν υποδείξει.
Τι ακολούθησε; Πόλεμος να εξαφανίσουν το χώρο μου από το διαδίκτυο. Πότε επώνυμα και πότε ανώνυμα. Κι άντε τρέχα να αποδείξεις ποιος είναι ο ανώνυμος που ανέβασε βίντεο σε βάρος σου στο you tube. Ή
ποιος ανώνυμος σου έστειλε απειλητικό μέιλ πως θα σε καταγγείλει στην υπηρεσία σου.
Ναι, συνέβη και το τελευταίο. Από κάποιον ανώνυμο που θίχτηκε γιατί κριτικάρησα την επιλογή του να ανεβάσει παραποιημένο το τελευταίο γράμμα του Λιαντίνη στην κόρη του. Και συγκεκριμένα να αφαιρέσει από το κείμενο το όνομα του τότε γαμπρού του Λιαντίνη.
Ανώνυμα λοιπόν μου έστειλε το μέιλ. Και παριστάνοντας πως δε με γνώριζε... Έλα όμως που αγαπά ο θεός τους ανώνυμους του διαδικτύου αλλά αγαπά και ο Αναξίμανδρος τα θύματα των ανωνύμων;
Σήμερα λοιπόν
έπεσε στα χέρια μου η ατράνταχτη απόδειξη ποιος ήταν εκείνος ο ανώνυμος. Ποιος έφτασε να παραποιήσει ακόμη και την τελευταία επιστολή ενός πατέρα στο παιδί του. Αδιαφορώντας για το τι θα αποκόμιζε εκείνος που δεν είχε ιδέα από Λιαντίνη και πρώτη φορά θα διάβαζε αυτό το γράμμα:
Πως έφυγε και άφησε πίσω του δυο γυναίκες μόνες τους. Πως δεν έλαβε υπόψη ότι το παιδί του είχε παντρευτεί. Κι αυτό κατά τη γνώμη εκείνου του ανώνυμου ήταν τελείως νόμιμο και επομένως θα μπορούσε να καταγγείλει εμένα στην υπηρεσία μου!!! Επειδή αποκάλυψα την παραχάραξη του ντοκουμέντου!!!
Ως κατακλείδα μάλιστα της επιστολής του
με ενημέρωνε πως θα ειδοποιήσει και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!!! Για ποιο λόγο; Γιατί του άσκησα κριτική στο διαδίκτυο! Αυτός φαίνεται θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω κριτικής!
Όμως τόμπολααααααα!!! Χτες που επικοινώνησα κι εγώ με τη Δίωξη, ευγενέστατα ο αξιωματικός υπηρεσίας με ενημέρωσε ότι δεν ανήκει στις αρμοδιότητές τους η υποβολή απλών παραπόνων εκεί. Ούτε καν με εισαγγελική παρέμβαση που είχα σκοπό να ζητήσω. Δε νομιμοποιούνται λέει να κάνουν συστάσεις, μόνο αν ήθελα να κάνω μήνυση... Έμεινα κάγκελο. Κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από το χέρι... Ξαναρώτησα λοιπόν και πήρα την ίδια απάντηση.
Και όποιος θέλει μπορεί να πάρει τηλέφωνο και να το τσεκάρει. Μέθοδος θετικών επιστημών.
Έπειτα άνοιξα ένα πρόσφατο μπακ απ. Και από κει παραθέτω το ακόλουθο:
- Παράθεση :
- Αμυνθήκαμε σε όλα, ακόμα και σε καταθέσεις τύπου "δεν είναι η φωνή του άνδρα μου στα ηχητικά ντοκουμέντα" (από επίσημα πρακτικά της ΕΕΤΤ), μέσω της δικαιοσύνης. Φτάσαμε μέχρι τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όταν ανακαλύψαμε ότι μια όψιμη "φίλη" τής κυρίας Γεωργοπούλου είχε μπει ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού μελών της ιστοσελίδας, μέσω του διαδικτύου. Εκείνο το μεσημέρι λάβαμε την επίσημη διαβεβαίωση της Δίωξης ότι "κλαίγοντας δήλωσε ότι μετάνιωσε".
Κι έμεινα η γυναίκα να σκέφτομαι. Πώς έφτασαν στη Δίωξη; Αφού η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με διαβεβαίωσε η ιδία χτες μέσω του αξιωματικού που απάντησε στο τηλέφωνο πως δε νομιμοποιείται να κάνει συστάσεις, μόνο μηνύσεις δέχεται.
Κάποιος λοιπόν εδώ λέει ψέματα. Και ως νομιμόφρων πολίτης είμαι σίγουρη πως δεν τα λέει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πώς θα μπορούσε κοτζάμ Δίωξη να ψεύδεται;
Το ένα είναι αυτό. Το άλλο είναι πως δεν έχω ακόμη πάθει αλτσχάιμερ... Και ο νοών νοείτω.
Και το άλλο, εκείνο που βίωσα πέρυσι όταν η κ. Λιαντίνη εντόπισε το περί ού ο λόγος βίντεο με το παραποιημένο γράμμα του άντρα της. Και με πήρε αναστατωμένη η γυναίκα κυρίως για το ηχητικό ντοκουμέντο που το συνόδευε...
Μια βαθιά απόκοσμη φωνή που μιλούσε για την κόλαση και άλλα φριχτά. Δεν μπορούσε να καταλάβει πού και πότε τα είπε αυτά ο άντρας της.
Τώρα λοιπόν λέω πως ξέρω με αποδείξεις ποιος προκάλεσε αυτή την ψυχική αναστάτωση στους οικείους του Λιαντίνη.
Μίλησα τότε για απανθρωπιά. Και είναι απανθρωπιά να ταράζεις με τέτοιο τρόπο ανθρώπους που έχασαν τον άνθρωπό τους κάτω από συνθήκες αινιγματικές όπως χάθηκε ο Λιαντίνης.
Κι επειδή αυτό δεν έφτασε, φρόντισε ο ίδιος άνθρωπος να μου στείλει και ανώνυμη απειλητική επιστολή!!!!!!!!!!!!
Φυσικά και την έχω κρατήσει. Εις απόδειξιν όπου δει.
Και ξαναλέω.
Έχω ατράνταχτες αποδείξεις για την ταυτότητα εκείνου που την έστειλε. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κυνηγήσει έναν συνάνθρωπο ακόμη και αν ο άλλος τον έχει ζημιώσει σε υπερβολικό βαθμό. Όμως δε γίνεται και κάθε φορά να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια. Είναι λάθος και αυτό. Γιατί επιτρέπουμε έτσι να μετατρέπεται η κοινωνία μας σε ζούγκλα.
Τα γυρνάω και το άλλο μάγουλο να με βαρέσεις και τα σφάξε με αγά μου να αγιάσω δε συνάδουν με τον ελληνοελληνικό πολιτισμό. Μου είναι δυσάρεστο αλλά αυτή τη φορά πρέπει να κάνω τα δέοντα.
Και υπόψην ότι έχω από μέρες ενημερώσει τον κ. Γιώργο Νικολακάκο για τις προθέσεις μου. Παρόλα αυτά τα δημοσίευμα σε βάρος μου εξακολουθεί να είναι στο διαδίκτυο. Να με συκοφαντεί, να με εξυβρίζει ως μισότρελη και κυρίως να παραβιάζει το απόρρητο της τηλεφωνικής μου επικοινωνίας.