HOMA EDUCANDUS
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

HOMA EDUCANDUS - Φόρουμ φιλοσοφίας, παιδείας, πολιτικής και ναυτιλίας!

ΠΟΡΤΑΛ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣΦόρουμΠόρταλLatest imagesΔΙΟΠΤΕΥΣΕΙΣΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

Πρωτοφανής ενέργεια ιστοσελίδας

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΔΑΝΑΗ
Admin
ΔΑΝΑΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 8202
Registration date : 30/10/2007

Πρωτοφανής ενέργεια ιστοσελίδας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Πρωτοφανής ενέργεια ιστοσελίδας   Πρωτοφανής ενέργεια ιστοσελίδας Icon_minitimeΤετ Απρ 14, 2010 9:39 pm

Πρωτοφανής η ενέργεια και φτωχό το λεξικό να την περιγράψει. Μιας ιστοσελίδας του διαδικτύου που στέλνει μηνύματα με το ακόλουθο περιεχόμενο:

~~~ Παραλαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα ως μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Liantinis.gr ~~~

Και με ημερομηνία:

Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010, 18:01

Δηλαδή μόλις προχτές...

Όμως αποστολέας δεν είναι το liantinis.gr!!!

Αλλά μια άλλη ιστοσελίδα!!!

Κι επειδή τυχαίνει να γνωρίζω την ιδιοκτήτρια του liantinis.gr, την κ. Νικολίτσα Γεωργοπούλου Λιαντίνη, είμαι σε θέση να ξέρω ότι το liantinis.gr ουδεμία σχέση έχει ούτε με το μήνυμα αυτό ούτε και με διαδικτυακές κοινότητες που καταχρηστικά χρησιμοποιούν το domain liantinis.gr για να αυτοχαρακτηρίζονται.

Απάτη δηλαδή, κυρίες και κύριοι.

Και επιπλέον, το μέιλ αυτό έφτασε σε ανθρώπους που δεν είναι μέλη τέτοιας κοινότητας. Όπως παράδειγμα εγώ η ίδια. Ποιος είναι αυτός που τα στέλνει; Ποιος παράνομα μας βαφτίζει μέλη κοινότητας που δεν ανήκουμε;

Αλλά και ποιος πλαστοπροσωπεί όνομα που δεν του ανήκει;

Ποιος επιμένει να εκμεταλλεύεται και το όνομα και τη μνήμη του Δημήτρη Λιαντίνη;

Όποιος και αν είναι ουδεμία σχέση μπορεί να έχει και με το Λιαντίνη και με τη φιλοσοφία του. Γιατί και ο Λιαντίνης και η φιλοσοφία του πόρρω απέχουν και από απάτες και από πλαστοπροσωπίες.

Γι' αυτό και δεν έχουμε σκοπό να ασχοληθούμε με ό,τι άλλο λένε. Όταν κάποιος είναι απατεώνας τι άλλο μπορεί να λέει εκτός από απατεωνιές;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://educandus.blogspot.com/
ΔΙΩΝΗ
Admin
ΔΙΩΝΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 884
Registration date : 31/10/2007

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πρωτοφανής ενέργεια ιστοσελίδας   Πρωτοφανής ενέργεια ιστοσελίδας Icon_minitimeΤετ Απρ 14, 2010 11:38 pm

Με τι να ασχοληθείς άλλο; Με το χοντροκομμένο πρωταπριλιάτικο; Άκου πρώτη Απρίλη... ακόμα γελάω με το καραγκιοζιλίκι...
http://diwni.blogspot.com/
ΔΑΝΑΗ
Admin
ΔΑΝΑΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 8202
Registration date : 30/10/2007

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πρωτοφανής ενέργεια ιστοσελίδας   Πρωτοφανής ενέργεια ιστοσελίδας Icon_minitimeΠεμ Απρ 15, 2010 1:40 am

Να σου πω εγώ ένα άλλο ατράνταχτο ντοκουμέντο; Που αποδεικνύει περίτρανα ότι:

Ο Λιαντίνης ανέβηκε στο Ταΰγετο την 1η Ιουνίου και στις 5 Ιουνίου κατέβηκε. Το ατράνταχτο ντοκουμέντο;

Ιδού:

Πρωτοφανής ενέργεια ιστοσελίδας 91592910

Με το χεράκι του γραμμένο και μάλιστα όχι την 1η Απριλίου αλλά την 1η Ιουνίου. Και διασταυρωμένο το ντοκουμέντο...

Ποιο έχει μεγαλύτερη ισχύ;

Τι λες την Πρωταπριλιά σε κάααααααααποιους φοιτητές και μάλιστα έτσι όπως δόθηκε το ντοκουμέντο; Το ατράνταχτο;

Ή τι γράφεις σε δυο έμπιστους φίλους την ίδια μέρα που φεύγεις;

Έχω μιλήσει και με την κ. Λιαντίνη και με την κ. Ηρώ Κεκέ.

Λοιπόν; Να καθίσω εγώ τώρα και να λέω πως βρήκα την ατράνταχτη απόδειξη πως ο Λιαντίνης γύρισε στη Σπάρτη στις 5 Ιουνίου; Γιατί έγραψε πως θα γυρίσει σε δυο μέρες;

Λιαντίνης ήταν αυτός. Ήξερε τι έλεγε και σε ποιους και γιατί.

Είπα ότι δεν ασχολούμαι με το τι λένε. Δεν περιμένω από ανθρώπους που δεν ήξεραν καν το Λιαντίνη να μου μάθουν το Λιαντίνη. Έλεος πια...

Αυτό που ενδιαφέρει είναι η νέα προβοκάτσια να παριστάνουν ότι ο χώρος τους έχει σχέση με το liantinis.gr. Όλα τα άλλα είναι για τους αφελείς που τους πιστεύουν.

Κατά τα άλλα να ξέρεις και τούτο. Προκαλούν μια ζωή για να αναγκάσουν να βγάζουμε τι ξέρουμε και εκείνοι αγνοούν. Πριτςςςςςςςςς! που λένε και τα πιτσιρίκια. Με την απορία θα μείνουν.
http://educandus.blogspot.com/

Πρωτοφανής ενέργεια ιστοσελίδας
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
HOMA EDUCANDUS :: ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΑ :: ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ-
Μετάβαση σε: