Φόρουμ φιλοσοφίας, παιδείας, πολιτικής και ναυτιλίας!
 
ΠΟΡΤΑΛ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣΦόρουμΔΙΟΠΤΕΥΣΕΙΣΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε
 

 Λεφτά δεν υπάρχουν! Για λιμάνια και δρόμους όμως βρίσκονται εκατομμύρια!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΔΙΩΝΗ
Admin
ΔΙΩΝΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 884
Location : Όπου γη και πατρίς
Registration date : 31/10/2007

Λεφτά δεν υπάρχουν! Για λιμάνια και δρόμους όμως βρίσκονται εκατομμύρια! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Λεφτά δεν υπάρχουν! Για λιμάνια και δρόμους όμως βρίσκονται εκατομμύρια!   Λεφτά δεν υπάρχουν! Για λιμάνια και δρόμους όμως βρίσκονται εκατομμύρια! Icon_minitimeΚυρ Μάης 16, 2010 9:33 pm

Διάβασα την είδηση και έφριξα:

Παράθεση :

Εκσυγχρονίζονται τα μεγάλα λιμάνια, μεταξύ αυτών και τής Ηγουμενίτσας

Συντάχθηκε απο τον/την Σοκόλης Νικόλαος
Σάββατο, 15 Μάιος 2010 13:11

http://www.e-igoumenitsa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4208&catid=20&Itemid=100010

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των βασικών οδικών αξόνων της χώρας μας σχεδιάζει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής τις επενδύσεις στη λιμενική βιομηχανία. Αυτό ξεκαθαρίζει ο ΥΕΝΑΝΠ Αναστάσης Παπαληγούρας, δίδοντας και παραδείγματα: Η Εγνατία οδός, στο Βορρά, συνδέει τους λιμένες της Ηγουμενίτσας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης. Ο άξονας της ΠΑΘΕ συνδέει τους λιμένες Θεσσαλονίκης, Βόλου, Πειραιά και Πατρών, ενώ ο κάθετος άξονας της Ιονίας Οδού θα εξυπηρετήσει τους λιμένες Ηγουμενίτσας και Πατρών.

Η περίπτωση της Εγνατίας Οδού, ίσως, να είναι και η πιο χαρακτηριστική. Όπως μας εξήγησαν στελέχη της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του ΥΕΝΑΝΠ, ενώ προχωρεί και ολοκληρώνεται σύντομα το πολλαπλά σημαντικό για την Εθνική Οικονομία και Ανάπτυξη έργο της Εγνατίας Οδού, παράλληλα εκτελείται σειρά έργων στους κομβικούς λιμένες της δυτικής και βόρειας Ελλάδος, από την Ηγουμενίτσα έως την Αλεξανδρούπολη, συνολικού προϋπολογισμού σχεδόν 300 εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα στην Ηγουμενίτσα ξεκίνησε η υλοποίηση της Β΄ Φάσης του νέου λιμένα Ηγουμενίτσας, προϋπολογισμού περίπου 44 εκατομμυρίων ευρώ, που περιλαμβάνει νέα κρηπιδώματα, θέσεις πρυμνοδέτησης επιβατικών πλοίων και κρουαζιερόπλοιων και δύο επιβατικούς σταθμούς που θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες λιμενικές υπηρεσίες και θα επιτρέψουν την προσέλκυση, καθώς και εξυπηρέτηση της προσδοκώμενης αύξησης του όγκου των διακινούμενων επιβατών και οχημάτων σε συνδυασμό με την πλήρη ενεργοποίηση της Εγνατίας Οδού.

Στη Θεσσαλονίκη προγραμματίζεται η συνέχιση κατασκευής του 6ου προβλήτα εμπορευματοκιβωτίων προϋπολογισμού 210.000.000 ευρώ.

«Στόχος μας είναι η εδραίωση του λιμένα της Θεσσαλονίκης, ως ‘’πύλης’’ θαλάσσιων μεταφορών και κόμβου διαμετακομιστικού εμπορίου, με ηγετική θέση στο διαλιμενικό ανταγωνισμό της ΝΑ Ευρώπης», δηλώνει ο Αναστάσης Παπαληγούρας και προσθέτει: «Παράλληλα επιδιώκεται η παροχή υψηλής στάθμης λιμενικών υπηρεσιών και η συμμετοχή σε δίκτυα ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics».

Όπως, μάλιστα, εξηγεί ο γενικός γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του ΥΕΝΑΝΠ Γιώργος Βλάχος, ο σχεδιασμός της αύξησης της χωρητικότητας και βελτίωσης της παραγωγικότητας του λιμένα Θεσσαλονίκης αναφέρεται στο μετρήσιμο στόχο της απόκτησης χωρητικότητας της τάξης του 1.000.000 TEUs (έναντι 450.000 TEUs σήμερα) στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων και 8.000.000 τόνων συμβατικού φορτίου (έναντι 6.000.000 τόνων σήμερα) σε χρονικό ορίζοντα 5ετίας (2010-2014). Ο 6ος προβλήτας θα επεκταθεί ώστε το συνολικό της μήκος να ανέλθει σε 1.200 μέτρα με βάθος 16 μέτρων.

Η κατασκευή του 6ου προβλήτα εκτός των έργων πολιτικού μηχανικού (υποδομές) προβλέπει και την προμήθεια και εγκατάσταση μηχανολογικού εξοπλισμού (ανωδομές). Το κόστος κατασκευής των έργων (210 εκατ. ευρώ) θα καλυφθεί κατά 50% από δάνειο που θα συναφθεί με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ίδια διαθέσιμα και δανεισμό του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης. Ο κ. Παπαληγούρας μάλιστα διαβεβαιώνει ότι κατά την εκτέλεση των εργασιών θα καταβληθεί ειδική μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος. Άλλωστε ο υπουργός έχει ορίσει ως βασικό στόχο της εθνικής λιμενικής πολιτικής την προστασία του περιβάλλοντος.

«Βασική παράμετρος του αναπτυξιακού σχεδιασμού των λιμένων της χώρας αναδεικνύεται η υλοποίηση παρεμβάσεων που καθιστούν τους λιμένες φιλικούς προς το χρήστη. Για παράδειγμα, τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στα τμήματα ακτοπλοΐας και κρουαζιέρας του λιμένα Πειραιά αποτελούν υπόδειγμα έργων φιλικών προς το περιβάλλον και τον επιβάτη, το οποίο θα ακολουθηθεί σε μελλοντικές παρεμβάσεις σε όλους τους λιμένες της Χώρας»λέει ο κ. Παπαληγούρας.

Εργα στην περιφέρεια

Αυτή τη στιγμή στην Καβάλα εκτελούνται τα έργα κατασκευής του Επιβατικού Σταθμού με προϋπολογισμό 2.500.000 ευρώ και της διαμόρφωσης του Ανατολικού Τμήματος χερσαίας ζώνης κεντρικού Λιμένα, προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, που αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του τρέχοντος έτους. Στην Καβάλα, επίσης, εκτελείται στον εμπορικό λιμένα το έργο της επέκτασης κρηπιδωμάτων του Βορείου Τμήματος με προϋπολογισμό 25.000.000 € και εκτιμώμενο χρόνο περάτωσης το 2010.

Στην Αλεξανδρούπολη, που κατά το ΥΕΝΑΝΠ αποτελεί λιμένα με ιδιαίτερη γεωπολιτική και στρατηγική θέση και σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης, εκτελείται το έργο εκβάθυνσης της λιμενολεκάνης και εκσκαφής του διαύλου του λιμένα, με προϋπολογισμό 23.000.000 ευρώ με σκοπό να επιτευχθούν βάθη στην παρούσα φάση 12,5 μ. με δυνατότητα μέχρι 15 μ., ώστε να εξυπηρετούνται μεγάλα σύγχρονα εμπορικά πλοία με στόχο την προσέλκυση ενός μεγάλου τμήματος της ναυτιλιακής κίνησης των Παρευξείνιων χωρών και τη σύνδεσή τους με τα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Το έργο της Αλεξανδρούπολης, εκβάθυνση της λιμενολεκάνης σε βάθος 12,5 μ. και διαπλάτυνση του διαύλου, παραδίδεται στο α΄ εξάμηνο του 2009.

«Ο λιμένας της Αλεξανδρούπολης έχει ιδιαίτερη στρατηγική σημασία διότι διαθέτει ικανοποιητική έκταση για την ανάπτυξη λιμενικών δραστηριοτήτων και επιπλέον έχει σύνδεση με σιδηρόδρομο και την Εγνατία Οδό», επισημαίνει ο Γιώργος Βλάχος και τονίζει:

«Ο λιμένας αυτός διαθέτει πλεονεκτήματα, διότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παρακαμπτήριος λιμένας για τη σύνδεσή του με τη Μαύρη Θάλασσα και αποφυγή χρήσεως των στενών του Βοσπόρου μέσω των οποίων η διακίνηση για λόγους προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος, παρουσιάζει μεγάλες και οικονομικά ασύμφορες καθυστερήσεις».

Σημαντικές παρεμβάσεις υλοποιούνται και στο λιμένα της Πάτρας, ο οποίος αποτελεί κομβικό λιμένα στο σχεδιαζόμενο οδικό άξονα της Ιονίας Οδού. Συγκεκριμένα, εκτελούνται ήδη έργα συντήρησης και αναβάθμισης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, που αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2009, ενώ ήδη είναι στην τελική φάση το έργο αποπεράτωσης του Νέου Λιμένα Πατρών που θα εκσυγχρονίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς το ακτοπλοϊκό δίκτυο σε συνδυασμό με την περαιτέρω ανάπτυξη της διακίνησης φορτίων. Παράλληλα με τη μεταφορά των δραστηριοτήτων ακτοπλοΐας και του εμπορικού τμήματος στο Νέο Λιμένα Πατρών θα επιτευχθεί σταδιακά η ανάπτυξη δραστηριοτήτων που συνάδουν με τον παρακείμενο αστικό ιστό (επέκταση και εκσυγχρονισμός τουριστικού λιμένα, χώροι αναψυχής κ.λπ.).

Το συνολικό κόστος των εκτελούμενων και προγραμματιζόμενων έργων στο λιμένα των Πατρών, περιλαμβανομένου και του Γ΄ Τμήματος (Εμπορικό Λιμένα) και της σύνδεσης με τον συγκοινωνιακό κόμβο της ΠΑΘΕ, ανέρχεται στο ποσό των 185 εκατ. ευρώ. Ο νέος επιβατικός σταθμός των Πατρών (κόστος 50 εκατ. ευρώ) θα τεθεί σε λειτουργία στις αρχές του 2010. Τα έργα εκτελούνται από το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι με προσωπική παρέμβαση του Αναστάση Παπαληγούρα και μάλιστα χωρίς… ενθουσιασμό από πλευράς υπηρεσιών αποφασίστηκε ο περιορισμός του θαλασσίου μετώπου από 6,5 χλμ. σε 3 χλμ., ώστε στο αποδεσμευμένο τμήμα του μετώπου να έχουν ελεύθερη πρόσβαση οι πολίτες των Πατρών.

apogevmatini

Διάβασα και ξαναδιάβασα την παραπάνω είδηση και αφού ήπια και μια χούφτα δραμαμίνες (να μη με πιάσει ναυτία όταν τριγύρω μου χορεύουν εκατομμύρια ευρώ;;; ) ένα μόνο δεν μπόρεσα να καταλάβω... είναι ο Παπαληγούρας τώρα υπουργός;;;;;;;;;

Μπερδεύτηκα λέμε...

Προφανώς και από άλλα στοιχεία του άρθρου, η είδηση είναι παλιά...

γιατί τη βγάλαν και αυτή τώρα;;;

ρε κάτι γίνεται λέμε...

Κι αν για τον Ορφανό είναι μόλις 10 εκατομμύρια, εδώ τι να πούμε;;;

Εδώ μιλάμε πως έπεσε μεγάλη ........ λιγούρα!!!!!! λιγούρα που προσεγγίζει το δισεκατομμύριο...

Και μετά σου λένε δεν υπάρχουν λεφτά!!!

Πατριωτικό καθήκον να θυσιάσεις κι εσύ μισθωτέ τον 13ο και τον 14ο!! γιατί πάνω απ' όλα είναι η πατρίς!

Μα εγώ πάνω απ' όλα βλέπω τις χοντρές κοιλιές των εργολάβων!!!

Ε, για το θεό δηλαδή!!!

Πακτωλοί χρημάτων σε μια χώρα που υποτίθεται πως βρισκόταν στο χείλος της χρεωκοπίας;

σε ποιον ρε τα πουλάνε αυτά;;;

και ποιος είναι τόσο βλάκας να τα πιστεύει;

_________________
ΜΕΤΡΟ ΤΑΞΗ ΚΛΙΤΟΤΗΤΑ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://diwni.blogspot.com/
ΔΑΝΑΗ
Admin
ΔΑΝΑΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 7947
Registration date : 30/10/2007

Λεφτά δεν υπάρχουν! Για λιμάνια και δρόμους όμως βρίσκονται εκατομμύρια! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λεφτά δεν υπάρχουν! Για λιμάνια και δρόμους όμως βρίσκονται εκατομμύρια!   Λεφτά δεν υπάρχουν! Για λιμάνια και δρόμους όμως βρίσκονται εκατομμύρια! Icon_minitimeΚυρ Μάης 16, 2010 10:05 pm

ΔΙΩΝΗ έγραψε:
Διάβασα την είδηση και έφριξα:


Προφανώς και από άλλα στοιχεία του άρθρου, η είδηση είναι παλιά...

γιατί τη βγάλαν και αυτή τώρα;;;

ρε κάτι γίνεται λέμε...

Φυσικά και γίνεται. Το έπαιξαν ήδη στα κανάλια. Πώς δεν το πρόσεξες;

Από τη Ζούγκλα παραθέτω τη μία εξήγηση:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=135466&cid=6

Παράθεση :
Μέτωπο κατά των ξένων κερδοσκόπων ανοίγει ο Γ. Παπανδρέου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Μαΐου 2010, 16:35

Συνέντευξη, στην οποία κάνει λόγο για ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, που φέρουν ευθύνες για τη δημοσιονομική κρίση στην Ελλάδα, παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Η συνέντευξη αναμένεται να μεταδοθεί το απόγευμα.

Ειδικότερα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου του αμερικανικού δικτύου, αν η ελληνική κυβέρνηση προτίθεται να καταφύγει ακόμα και σε ένδικα μέσα εις βάρος τραπεζών, ο κ. Παπανδρέου απάντησε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο. [...]

Η άλλη λέγεται εξεταστική επιτροπή για σκάνδαλα πρώην υπουργών...

Και η βαθύτερη ερμηνεία;

Λέγεται ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

Βγήκαν τα πρώτα "φρούτα" της αντιλαϊκής λαίλαπας και δεν άρεσαν καθόλου στους υψηλά ιστάμενους.

Ήδη άφησαν να ξεφύγει πως τρίζει η καρέκλα της Κατσέλη. Ως άλλη Ιφιγένεια ετοιμάζονται να τη θυσιάσουν... για να καταπραΰνουν την οργή του κόσμου, γιατί μπορεί να μας περνάνε για βλάκες αλλά δεν είμαστε πια και τόσο βλάκες!

Μα τι νομίζετε; Τυχαία ο Σαμαράς διαχώρισε τη θέση του από την πολιτική αυτή;

Μάλιστα και αυτός μετά τις δημοσκοπήσεις φρόντισε να βγει και να πει τα δικά του.

Εδώ φτάσανε να μας παίξουν στα κανάλια απόψε ακόμη και διαξιφισμούς Καστέλη - Δασκαλόπουλου!!! Αυτό να πεις ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Και όχι βλάκες, μα τελείως κάφρους μας περνάνε...

_________________
Έχω κι εγώ το έρτζι μου...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://educandus.blogspot.com/
ΔΑΝΑΗ
Admin
ΔΑΝΑΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 7947
Registration date : 30/10/2007

Λεφτά δεν υπάρχουν! Για λιμάνια και δρόμους όμως βρίσκονται εκατομμύρια! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λεφτά δεν υπάρχουν! Για λιμάνια και δρόμους όμως βρίσκονται εκατομμύρια!   Λεφτά δεν υπάρχουν! Για λιμάνια και δρόμους όμως βρίσκονται εκατομμύρια! Icon_minitimeΚυρ Μάης 16, 2010 10:19 pm

http://www.ert3.gr/news/et3newsbody.asp?ID=505921

Εδώ υπάρχουν οι δηλώσεις του Σαμαρά.


Αξίζει να τις μελετήσουμε. Για να καταλάβουμε τις μαγικές εικόνες που μας προσφέρουν τα κανάλια.

Και παρακαλώ να μελετήσετε και τα πίσω από τις λέξεις...

Παράθεση :
Δριμύα κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείρισή της στα θέματα της Οικονομίας, ασκεί, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην εφ. «Realnews», ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς. Λίγες μέρες μετά το «όχι» της παράταξής του στη Βουλή, ο κ. Σαμαράς εμμένει στην πρόβλεψή του ότι «αν μείνουμε στο μίγμα πολιτικής, που εφαρμόζεται, τα πράγματα δεν είναι καλά» και διατυπώνει για τον πρωθυπουργό, πως «αυτός που φώναζε τον Σεπτέμβριο "λεφτά υπάρχουν", σήμερα ζητάει και τα ρέστα».

Υπογραμμίζει πως αν η ΝΔ ταυτιζόταν με τα μέτρα, που ψήφισε η κυβέρνηση στη Βουλή, «τότε για χρόνια δεν θα υπήρχε άλλη αντιπολίτευση, πέρα από τις φωνές των διαδηλωτών» και σημειώνει πως «αν έχω άδικο και το μίγμα πολιτικής (σσ. της κυβέρνησης) είναι σωστό, τότε η άρνηση να το ψηφίσουμε δεν έβλαψε τη χώρα», δεδομένου ότι το νομοσχέδιο θα πέρναγε, έτσι κι αλλιώς, με την άνετη πλειοψηφία της κυβέρνησης, διευκρινίζει, ωστόσο, πως «αν έχω δίκιο και το μίγμα πολιτικής είναι λάθος, τότε προσέφερα μεγάλη υπηρεσία καταψηφίζοντάς το, γιατί έτσι δημιουργώ μία εναλλακτική προοπτική μπροστά σε ένα ορατό αδιέξοδο».

Σε ό,τι αφορά την επιλογή της Ντόρας Μπακογιάννη να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σαμαράς λέει πως «Η κυρία Μπακογιάννη, όταν έδινε τη δική της ψήφο, γνώριζε τη γραμμή της παράταξης». Για δε το ενδεχόμενο σχηματισμού ενός νέου κόμματος ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από τη διαγραφείσα βουλευτή, ο κ. Σαμαράς δηλώνει: «δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι, που έτσι κι αλλιώς, ούτε επισήμως υπάρχει σήμερα ως προοπτική, ούτε και το βλέπω να απασχολεί το αύριο».

Αναφερόμενος στο θέμα της κάθαρσης, ο πρόεδρος της παράταξης σημειώνει πως «θα απορρίψουμε όσους ντρόπιασαν τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς να αφήσουμε να ενοχοποιηθεί ολόκληρη η παράταξη [...]. Δεν έχουμε αντίρρηση να διερευνηθούν όλα τα σκάνδαλα. Πρώτοι εμείς θέλουμε να τιμωρηθούν όσοι βρεθούν ένοχοι. Αλλά δεν θα αφήσουμε επιλεκτική διερεύνηση μόνο των υποθέσεων, που στρέφονται εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, όταν πολύ πιο σοβαρά σκάνδαλα, που αφορούν το ΠΑΣΟΚ μένουν στο σκοτάδι».

Κοίτα λοιπόν τι γίνεται...

Οι δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι ο φουκαράς ο λαουτζίκος μπούχτισε από την πολιτική των δύο μεγάλων κομμάτων... και τι σκέφτηκαν μάνι μάνι τα ειδικά επιτελεία;

ΛΥΣΗ ΠΡΩΤΗ Να κάνει ανασχηματισμό ο κ. Παπανδρέου

ΛΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ Να δημιουργηθεί κυβέρνηση συνεργασίας

ΛΥΣΗ ΤΡΙΤΗ Να υποσχεθούν για μια ακόμη φορά κάθαρση!

Τόσο πανικός υπάρχει που η κ. Κατσέλη - την άκουσα με τα αυτιά μου - είπε στις κάμερες ότι τα μέτρα αυτά είναι άδικα!!!

Αφού λοιπόν είναι άδικα, να τα πάρουν πίσω!

Μα αντί να τα πάρουν πίσω οι δικοί μας... όπως θα είδατε τα έκαναν και εξαγωγή στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ακόμη και η Μέρκελ ανακοίνωσε μέτρα λιτότητας!

Ενώ τώρα μόλις ανακάλυψε η γερμανική κυβέρνηση τον περίεργο ρόλο της Ντόιτσε Μπανκ. Και θα το ψάξουν λέει και αυτοί. Ποιος ο ρόλος της λέει στην ελληνική κρίση!

Δεν ξέρουν;

Δεν ξέρει δηλαδή η δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους;

_________________
Έχω κι εγώ το έρτζι μου...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://educandus.blogspot.com/
ΔΙΩΝΗ
Admin
ΔΙΩΝΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 884
Location : Όπου γη και πατρίς
Registration date : 31/10/2007

Λεφτά δεν υπάρχουν! Για λιμάνια και δρόμους όμως βρίσκονται εκατομμύρια! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λεφτά δεν υπάρχουν! Για λιμάνια και δρόμους όμως βρίσκονται εκατομμύρια!   Λεφτά δεν υπάρχουν! Για λιμάνια και δρόμους όμως βρίσκονται εκατομμύρια! Icon_minitimeΚυρ Μάης 16, 2010 11:40 pm

Εγώ πάλι νομίζω πως κάποιοι άλλοι άλλα μελέτησαν...

Πχ εκείνο το κόκκινο ηφαίστειο που χτες πλημμύρισε το κέντρο της Αθήνας.

Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο.

Αμέτρητοι στον αριθμό.

Ασυγκράτητοι σε παλμό.

Και με κοινή απόφαση να ανατρέψουν αυτή την πολιτική.

Ήταν η πιο σοφή κίνηση που μπορούσε τέτοιες ώρες να κάνει το ΚΚΕ.

Να δείξει τη δύναμή του.

Και σε εχθρούς μα και σε φίλους!

_________________
ΜΕΤΡΟ ΤΑΞΗ ΚΛΙΤΟΤΗΤΑ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://diwni.blogspot.com/
 
Λεφτά δεν υπάρχουν! Για λιμάνια και δρόμους όμως βρίσκονται εκατομμύρια!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
HOMA EDUCANDUS :: ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΑ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ-
Μετάβαση σε: