HOMA EDUCANDUS
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

HOMA EDUCANDUS - Φόρουμ φιλοσοφίας, παιδείας, πολιτικής και ναυτιλίας!

ΠΟΡΤΑΛ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣΦόρουμΠόρταλLatest imagesΔΙΟΠΤΕΥΣΕΙΣΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

Πάμε για σύνταξη...

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΔΑΝΑΗ
Admin
ΔΑΝΑΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 8202
Registration date : 30/10/2007

Πάμε για σύνταξη...  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Πάμε για σύνταξη...    Πάμε για σύνταξη...  Icon_minitimeΚυρ Μάης 19, 2024 12:13 pm

Η ώρα έφτασε που θα πω αντίο και στο δεύτερο επάγγελμα της ζωής μου. Και μετά από 40 χρόνια και 9 μήνες δουλειάς θα βγω στη σύνταξη. Από τη μια χαίρομαι που θα κάαααθομαι και θα πληρώνομαι και από την άλλη νιώθω ήδη νοσταλγία για το δασκαλίκι.

Πάμε για σύνταξη...  U_vibe12

Διορθώνοντας τετράδια στο "κενό" και πίνοντας καφεδάκι... Προσπαθώντας να συνηθίσω την ιδέα του ποτέ ξανά. Ένας μικρός θάνατος είναι και η σύνταξη.

Πάμε για σύνταξη...  U_vibe13

Μου τα έκανε κι αυτός ο καρκίνος μαντάρα. Μόλις στα μέσα του Απρίλη πήρα τάξη αφού η φετινή χρονιά με βρήκε σε αναρρωτική να κάνω χημειοθεραπείες. Κι όταν γύρισα, μετά τα Χριστούγεννα, δεν υπήρξε τάξη για μένα. Και βρέθηκα να κάνω παράλληλη στήριξη σε ένα αγοράκι για 3 μήνες. Απέκτησα και αυτή την εμπειρία.

Πάμε για σύνταξη...  2024_i10

Με τα σκουφάκια μου αφού το μαλλί είχε πέσει από τις χημειοθεραπείες. Και με όλα τα άλλα προβληματάκια μου. Ο καρκίνος σε μαθαίνει να τα αντέχεις όλα.  Και τη σύνταξη; Υποθέτω πως ναι. Αλλά το σχολείο θα μου λείψει. Δηλαδή η τάξη και οι μαθητές.  

40 χρόνια είναι αυτά...  Μια ολόκληρη ζωή.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://educandus.blogspot.com/

Πάμε για σύνταξη...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
HOMA EDUCANDUS :: HOMA EDUCANDUS :: ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ-
Μετάβαση σε: